4 moduri prin care poți face bani ca student

Esti student? Banuiesc ca te-ai gandit de multe ori la anumite modalitati de a face bani. Ei bine, nu trebuie sa te ingrijorezi absolut deloc, exista multe metode prin care poti face bani destul de usor in perioada studentiei. Adevarul este ca sunt multe metode de a castiga un venit suplimentar, iar astazi vorbim doar despre cateva dintre ele.

  • Agent imobiliar

Cu toate ca lumea fuge de aceasta meserie pentru ca esti mereu pe drumuri si cu telefonul in mana, un student poate face acest lucru destul de usor. Entuziasmul poate sa dea roade, iar daca cunosti cat de cat orasul, te poti duce la o agentie imobiliara si sa incepi sa lucrezi cu ei, vor veni ceva bani, iar daca esti bun pe vanzari, s-ar putea sa faci niste bani chiar frumosi.

  • Un loc de munca part-time

Cu toate ca multi studenti nu iau acest lucru in calcul, un loc de munca cu jumatate de norma poate fi o solutie perfecta. Acum majoritatea angajatorilor ofera posibilitatea de a avea un program cat se poate de flexibil, poti alege sa lucrezi doar in weekend-uri, sa lucrezi in fiecare zi cateva ore, sau sa lucrezi doua zile cate 12 ore pentru a avea restul zilelor timp pentru studiu si odihna.

  • Meditatii

Daca este la o facultate tehnica, sau ba din contra, la una de limbi straine, iar tu esti pasionat si ai cunostiinte multiple, atunci cu siguranta poti castiga niste ani dand meditatii celor de la liceu sau chiar altor studenti care nu sunt asa bine pregatiti. Sunt multi studenti care fac acest lucru, iar banii care ies din proiectele pentru facultate nu sunt putini, studentul ar da oricat pentru a munci cat mai putin si pentru a avea timp liber de petreceri.

  • Babysitting

O buna metoda de a face bani ca si student este aceea de a avea grija de copii. Ai de ales multe variante, fie participi la petreceri unde trebuie sa ii supraveghezi, ori mergi la o familie si ai grija de copilul lor cateva ore pe zi, sau in weekend atunci cand ei doresc sa plece in niste minivacante.

About the author: Stoenescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *