Animația Manou este pe placul tuturor

Animatia Manou a aparut in cinema-uri, aceasta animatie fiind una cu un erou neasteptat. Aceasta noua animatie a fost realizata de catre studioul care este recunoscut pentru niste filme reusit precum Grand Budapest Hotel, White House Down, dar si Independence Day 2. Aceasta animatie ruleaza in avanpremiera, in special de Pasti, ea fiind dublata in romana. In unele orase din tara noastra. Aceasta animatie va fi dublata si in versiunea maghiara. Premiera nationala a filmului va fi in data de 3 mai 2019, insa in unele cinematografe filmul se va putea vedea si in avanpremiera.

Filmul Manou este despre o mica pasare migratoare asemanatoare cu randunica, ea fiind crescuta de o familie de pescarusi, de aceea se crede si unul de-al lor. Se straduieste sa inoate, dar nu reuseste. Ea nu este prea talentata in a inota, pescui sau zbura ca pescarusii. Ea va avea ocazia de a afla cine este cu adevarat, in momentul in care participa la cursa organizata in cinstea verii. Spre uimirea lui Manou, aceasta afla ca a fost adoptata dintr-o familie de drepnele, pasari pe care pescarusii le urasc. Familia ii este alaturi si il pretuieste pe protagonist ca si pe unul de-al lor. Pescarusul Luc il admira nespus de mult si isi doreste sa fie la fel ca el.

Intr-o noapte Manou are niste probleme cu apararea oualor, iar sobolanii ajung sa-i ia unul. In acel moment, pescarusii se infurie, iar Manou este dat afara din grupul lor. Imediat ce este dat afara, acesta se intalneste cu Pacival, o bibilica ciudata care nu poate sa zboare, dar cu toate acestea, ea ii devine un prieten de nadejde si este alaturi de Manou pana la capatul filmului. Noii sai prieteni si anume Yusuf si Poncho ii dezvaluie secretele drepnelelor, iar intalnirea cu frumoasa Kalifa, dar si atractia pentru aceasta ii vor complcia foartee mulr aventurile. Incepe o aventura uriasa pentru recuperarea oualor, dar si pentru a infrange sobolanii. Sobolanii nu se oprresc din furatul oualor de drepnea. O furtuna uriasa ameninta pescarusii, iar Manou este nevoita sa-i salveze pe toti. Manou este curajos ca un pescarus, dar si inventiv ca o drepnea, Iar acest lucru il va ajuta foarte mult in toate actiunile pe care le face. Acest film va rula si la noi in tara cat de curasnd, el fiind deja pe placul tuturor persoanelor care isi doresc sa vada un film foarte amuzant.

About the author: Stoenescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *