Avengers: Endgame, filmat integral IMAX

Filmul Avengers: Endgame a fost filmat integral cu camere IMAX, el fiind in acelasi timp si o capodopera 4DX pentru toate simturile. Actiunea filmului se petrece imediat dupa ce Razbunatorii au fost infranti de catre Thanos. Dupa ce Thanos a strans cele 6 pietre ale infinitatii, Thanos a decimat jumatate din univers. In momentul de fata acest film este unul dintre cele mai asteptate, dar si dezbatute filme ale momentului, el incheind istoria de 11 ani a Universului Cinematografic Marvel. Acesta este cel de-al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel.

Acest film este al doilea care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul film de acest tip realizat de catre cei de la Marvel fiind Avengers: Infinity War. Cele mai importante evenimente din istoria Marvel au fost asadar filmate cu camere IMAX. Nivelul de ambitie spre care s-a dorit sa se mearga in cazul acestor filme a fost foarte mare, de aceea echipamentele folosite pentru a reallza filmul au fost inedite. Realizatorii acestui film au incercat sa profite de tot ceea ce are tehnologia mai bun pentru a crea o experienta cat mai inedita. S-a obtinut astfel un film cu adevarat special care pune in evidenta atat lumina, cat si culorile, scenele de actiune fiind mult mai vii.

Secventele cosmice, precum si personajele importante care apar in acest film l-au facut sa fie unul cu adevarat special. Realizatorii au si subliniat faptul ca nu a existat un alt mod mai bun de a pune filmul in valoare, de aceea el s-a ridicat la asteptarilor tututror persoanelor care vor sa-l urmareasca. Oamenii care il vor vedea in format IMAX vor fi impresionati de calitatea filmului. Salile T-IMAX din Romania asteapta fanii sa vada aceste filme foarte reusite, experienta de vizionare fiind una cu adevarat speciala. Veti avea parte astfel de 26% mai multa imagine decat intr-o sala standard. Pentru prima data, efectele 4DX sunt personalizate in functie de cei 10 eroi principali din film. Personajele prind astfel cu adevarat viata. Aceasta tehnologie reprezinta rezultatul unui an de cercetare din partea producatorilor 4DX, acestia fiind specializati pe filmele celor de la Marvel. Ei au reusit sa puna mai bine in valoare fiecare persoana, folosindu-se de aceasta noua tehnologie foarte apreciata atat de producatori, cat si de catre fanii care vor urmari acest film. Avengers Endgame va fi astfel o adevarata capodopera care va va stimula toate simturile daca il veti vedea in 4DX.

About the author: Stoenescu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *