Bomberul metalic, cea mai frumoasă tendință a anului

Adio palton, mănuși și căciulă. Cele mai frumoase tendințe ale anului 2017 încep deja să se infiltreze încet –încet pe scena modei dar și în dressingul nostru. Tendințe care sunt atât pline de prospețime cât și foarte lejere.

Dar care este cea mai frumoasă piesă vestimentară care ar trebui deja să îți facă cu ochiul? Este vorba despre bomberul metalic, piesa vestimentară care poate pune în valoare orice tip de ținută.

O piesă vestimentară care a revenit pe scena modei încă din primăvara trecută, geaca bomber este pe cale să se transforme într-o veritabilă piesă vestimentară de bază, chiar clasică din garderobă.

Geaca bomber este cea mai frumoasă în versiunea sa kaki, o adori cu siguranță atunci când se împodobește cu cele mai frumoase flori sau când devine mai lungă pentru cel mai frumos efect XXL. Dar iată că acum, în acest nou sezon, aceasta se reinventează și se împodobește cu cele mai frumoase reflexii metalice. Argintiu, auriu, roz pastelat, cu un model matlasat sau brodat, geaca bomber a primăverii anului 2017 este cea mai pop și cea mai futuristă.

Cum se poartă bomberul metalic? Un lucru foarte bun adus de această tendință- geaca bomber metalică este cea care se poate purta cu orice, în orice circumstanțe. Este piesa vestimentară ideală pentru a sublima orice look.

Se poate purta cu o pereche de blugi negri, cu pamtaloni scurți sau o fustă, atât ziua cât și seara. Geaca bomber metalică poate pune cel mai bine în valoare un pulover tip sweat pentru un minunat look sportswear sau o rochie scurtă sau mai lungă, pentru cel mai șic rezultat.

O altă veste bună- geaca bomber merge de minune atât cu o pereche de sneakerși cât și cu o pereche de pantofi sau de botine mai elegante.

Un comentariu la „Bomberul metalic, cea mai frumoasă tendință a anului

  1. The notebook watch series tv

    Desi nu este genul de film la care ma uit in mod normal, trebuie sa recunosc ca m-a surprins incredibil. E o poveste de dragoste povestita, filmata si jucata aproape de perfectiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.