Cele mai așteptate seriale ale anului 2020

The New Pope, Spinning Out, Everything’s Gonna Be Okay fac parte din serialele inedite pe care unii abia asteapta sa le urmareasca in noul an ce vine. Noul an vine cu o multime de seriale noi. Pentru a va ajuta sa alegeti ce seriale urmeaza sa vizionati in noul an am pregatit pentru voi o mica lista. Iata-le.

The Undoing, HBO. Adaptare a romanului You Should Have Known de Jean Hanff Korelitz, serialul ne ofera o distributie de cinci stele cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale. Grace Sachs este o terapeuta de succes care este pe punctul de a publica prima sa carte. Insa, atunci cand sotul sau moare si o serie de secrete teribile ies la iveala odata cu moartea acestuia, Grace este nevoita sa o ia de la capat, sa inceapa o noua viata.

The New Pope, incepand cu 13 ianuarie pe Canal+. In acest nou serial il vom revedea pe Jude Law. Papa Pius XIII se afla in coma profunda si aristocratul Sir John Brannox este cel care il va inlocui. Papa Pius al 13-lea a fost un mare papa insa viata continua in ciuda tuturor lucrurilor care se intampla in jurul nostru, mai bune sau mai putin bune.

I Know This Much is True, HBO. Adaptare a romanului cu acelasi nume de Wally Lamb, acest nou serial il pune in scena pe celebrul Mark Ruffalo, in rolul unuia din fratii gemeni, Dominik si Thomas Birdsey. Actiunea are loc in America in cea de-a doua jumatate a secolului XX.

Spinning Out, incepand cu 1 ianuarie pe Netflix. Acest serial inedit Netflix contureaza portretul lui Kate Baker, o patinatoare artistica care adora competitia. Atunci cand in urma unei cazaturi teribile cariera sa este amenintata, Kate continua sa se antreneze pentru a-si urma visul olimpic, in ciuda riscurilor la care se supune. Tanara va trebui sa treaca peste o multime de obstacole, atat pe gheata cat si in viata de zi cu zi.

Everything’s Gonna be Okay. Acest nou serial ne vorbeste despre povestea nevrozatului Nicholas care, in urma mortii tragice a tatalui sau, va trebui sa se ocupe de unul singur de cele doua surori vitrege ale sale. Chiar daca tanarul in varsta de 25 de ani nu a fost prea prezent in viata celor doua adolescente, va fi nevoit sa creeze o legatura cu ele, in timp ce abia este in stare sa aiba grija de el. In rolurile principale in regasim pe Josh Thomas care a mai jucat in serialul Netflix Please Like Me.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *