Cele mai mari greșeli în amenajarea dormitorului

Fara sa ne dam seama, mereu facem greseli, unele mai mari iar altele mai mici, indiferent despre ce vorbim. In momentul amenajarii dormitorului designerii de top au observat ca foarte multe presoane fac niste greseli foarte mari si de aceea, acestia vin in ajutorul nostru cu cateva sfaturi bune de luat in considerare.

Din acest motiv, am creat si eu acest articol, special pentru a te ajuta atat pe tine, cat si pe mine si data viitoare cand imi reorganizez propriul meu dormitor sa nu le mai fac. Aceste sfaturi, fac referire la absolut toate aspectele importante, si care uneori au un rol mai important decat poti sa crezi, deoarece multi ani dupa ce le voi pune in aplicare imi vor oferi doar beneficii si avantaje.

Sfaturi pentru un dormitor amenajat corect

Foarte rar vezi colturile dormitoarelor pline cu accesorii sau cu mobilier, de aceea este foarte important sa nu le lasi chiar asa goale, motivul fiind simplu: din punct de vedere al designului acestea nu arata foarte bine. Solutia este simpla si ai la indemana doua modalitati prin care poti sa faci asta. Creezi niste spatii de depozitare, ca de exemplu pentru pantofi sau haine, sau faci comanda la cateva dulapioare cu o forma mai nonconformista care sa reduca vizibilitatea acestor colturi, chair si daca e vorba doar de jumatate de metru, important este sa fie ceva fie ceva in acele colturi.

O alta greseala intalnita frecvent este tocmai cu patul. Acesta, este ori mult prea mare, ori prea lung. Din pacate, multe cupluri aleg un pat mare din dorinta de relaxare, insa acest lucru creeaza un mare disconfort cand vine vorba despre spatiul liber din dormitor. Si cand alegem sa avem mai multe spatii de depozitare, atunci cu siguranta avem o problema destul de mare, deoarece locul pentru a umbla este mult prea mic si cu siguranta acest lucru creeaza doar probleme si dificultati.

Culorile, uneori ne creeaza mari probleme. Asta au observat designerii care au avut clienti ai caror necesitati au facut referire la o redecorare a dormitorului. Acestea, sunt ori mult prea stridente ori in prea multe combinatii si asta nu te prea ajuta in momentul in care doresti sa dormi, fapt ce foarte multe persoane il simt in fiecare seara.

Tipul de mobilier uneori inca mai creeaza unele probleme. Desi, in mod clar ar trebui ca acest lucru sa nu mai fie considerat o problema, totusi problemele detinatorilor de locuinte par a spune altceva. Asadar, o alegere foarte buna, consta in alegerea unui mobilier simplu, deschis la culoare si din pal, chiar pentru intregul dormitor.

Concluzie

Niciodata nu este prea tarziu sa faci modificari la nivelul dormitorului tau, in special daca acestea sunt necesare si chiar daca necesita mult timp, nu iti face probleme, deoarece vei avea multe beneficii dupa ce le vei face.

In alta ordine de idei, iti recomand sa pui in aplicare fiecare din aceste aspecte despre care tocmai am discutat si de ce nu, daca poti, sa incepi cu redecorarea cat mai repede posibil.

Leave a Reply