Cum poți fi cea mai cool în fusta micro?

Este de ajuns dacă privești puțin în jur, mai ales în domeniul modei, pentru a constata că fusta micro este în această iarna una din piesele vestimentare must have pentru cel mai cool dressing.

Cu alte cuvinte, este momentul ideal de a o adopta și de a o integra în cele mai frumoase ținute. Bun, de acord. Dar cum? Iată câteva idei de ținute cool în care fusta micro se poate integra perfect.

Cum se poartă fusta micro în week-end? Ai impresia că fusta micro nu are cum să fie cool în week-end? Ei bine, nu e chiar așa. Se poate purta la un tricou cu trupa ta rock preferată, la o pereche de teniși Converse cu platformă și la un palton mai lung din lână. Astfel poți să fii sigură că nu vei arăta ca o adolescentă purtând-o. Este cea mai feminină, dar și cea mai casual șic.

Cum se poartă fusta micro seara? Dacă îți dorești să porți fusta mini la cele mai frumoase ținute de seară pentru a fi cea mai glamour la evenimentele speciale, ei bine, acest lucru este posibil. O poți purta de exemplu cu o pereche de botine cu toc sau cu pantofi foarte eleganți și cu o cămașă albă. Detaliile care fac diferența- bijuteriile fanteziste.

Cum se poartă fusta micro la birou? Fusta micro se poate purta și la birou. Este de ajuns dacă vei miza pe o pereche de pantofi derby, pe un pulover din lână și pe cea mai drăguță geantă de piele. Vei fi cea mai stilată, cea mai elegantă, dat și cea mai sexy. O ținută perfectă cu alte cuvinte.

Iar pentru un look minunat casual, de purtat în fiecare zi, fusta micro arată de minune la un pulover mai lung și la o pereche de Stan Smith.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *