Cum să devii un maestru al autoapărării

Deşi în ziua de azi cele mai agresate persoane de pe planetă sunt femeile există totuşi şi bărbaţi preocupaţi de acest lucru chiar dacă nu au duşmani, nu se implică în scandaluri şi nu au relaţii proaste cu mafioţii cu care apropo nu-i de joacă şi trebuie să fiţi foarte precauţi.

Ei bine, acestea fiind spuse am întocmit o listă cu lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a putea fi stăpân pe aproape orice situaţie care are ca scop vătămarea corporală şi agresiunea pe care unii nu se feresc să o efectueze asupra persoanelor lipsite de apărare. Aşadar,

Condiţia fizică – dacă vrei să reuşesti să răzbeşti atunci când eşti pus într-o situaţie în care trebuie să te aperi de diverşi agresori, fie ei oameni sau chiar animale atunci este esenţial să ai o condiţie fizică cât mai bună, ceea ce reprezintă fortă, rapiditate şi agilitate.

”Ustensilele” – chiar dacă ai o condiţie fizică extrem de bună niciodată nu poţi ştii cu cine te întâlneşti. Chiar şi cei mai mari boxeri au fost învinşi. Un spray cu piper, un aparat cu electroşocuri, o rozetă sau un baston telescopic îţi pot garanta o autoapărare încheiată cu succes.

Influenţa – în cazul în care ceea ce am enumerat deja mai sus nu te ajută, atunci influenţa s-ar putea să fie factorul care te poate scăpa de o bătaie zdravănă. Nu strică dacă atunci când mergi undeva (club, petreceri) să iei cu tine şi câţiva prieteni mai solizi. Sigur vei reuşii să intimidezi pe cineva. În cazul în care nu ai ce prieteni să iei cu tine atunci s-ar putea să te ajute o potenţială reputaţie de bătăuş al cartierului.

Dacă îndepliniţi una sau chiar toate dintre condiţiile pe care le-am precizat în scurta listă de mai sus atunci aveţi mari şanse să vă puteţi petrece liniştit serile în cluburi şi baruri fără grija că vreun potenţial inamic poate atenta la integritatea voastră fizică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *