Equinox, noul serial eveniment de pe Netflix

Equinox este un serial de origine daneza cu Danica Curcic si Lars Brygmann, care are toate sansele sa devina un serial fenomen al sfarsitului de an. Un serial emotionant si angoasant in acelasi timp, care va fi disponibil incepand cu data de 30 decembrie.

In anul 1999, Astrid are doar 9 ani, pe cand toti elevii aceleiasi clase, dispar fara motiv fara sa lase o urma, intr-un autobuz. Foarte apropiata de unul dintre ei, Anna este traumatizata si incepe sa aiba cele mai teribile viziuni.

In anul 2020, Astrid are o viata linistita alaturi de familia sa, cand cosmarurile incep din nou sa o bantuie. Atunci cand unicul si singurul supravietuitor al dezastrului din anul 1999 moare in mod misterios, Astrid este determinata sa afle ce s-a intamplat cu acel grup de elevi si aduce la lumina un adevar sumbru, care o implica si pe ea, se pare intr-o maniera cu totul inedita si nebanuita.

In 1999, Astrid si-a pierdut in acel cumplit incident sora. Iar in 2020, pe cand lucreaza la o statie de radio, primeste un telefon inspaimantator de la cel care sustine ca stie mai multe despre evenimentul tragic si care o stia si pe sora sa.

Tanara va descoperi unele realitati neasteptate. Exista o alta realitate. O alta realitate in spatele celei pe care o traim. Eram acolo, Astrid,ii spune persona din spatele misteriosului apel telefonic. Iar cel care o suna, se teme ca ceva se va intampla din nou.

In serial ii mai putem vedea pe Fanny Bornedal (Journal 64, Just Another Love Story, « The Bridge »), pe Lars Brygmann (The Professor and the Madman, That Time of Year, A Funny Man) si pe Alexandre Willaume (The Head, Tomb Raider). Rasmus Hammerich si Joen Højerslev fac parte si ei din casting.

Este un serial care promite ca ii va captiva pe toti fanii Dark. Unii chiar se intreaba dupa ce au vazut trailerul daca nu este un spin-off al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *