Florin Piersic Jr. într-un serial-parodie produs de Amazon Prime

Faima actorilor romani a trecut dincolo de granitele tarii, iar munca si talentul acestora au ajuns sa fie recunoscute la nivel international. Nu de putine ori, nume mari ale cinematografiei mondiale au avut cuvinte de laude pentru performantele actoricesti ale romanilor.

Florin Piersic Jr, spre exemplu, s-a remarcat prin stilul sau unic si nonconformit si a atras atentia producatorilor americani care l-au distribuit in noul serial „Comrade Detective”. Mini seria este produsa oficial de Amazon Prime si disponibila direct pe platforma de streaming in numeroase tari ale lumi. Utilizatorii streamingului au ocazia sa descopere o parodie a regimului comunist din anii `80.

Piersic Jr si Corneliu Ulici sunt doi militieni care trebuie sa cerceteze moartea unui coleg de-al lor. Actiunea are loc pe fondul evenimentelor dintr-o epoca de mult apus, o epoca in care Ceausescu era autoritatea suprema.

Serialul are scenariul in limba romana, insa a fost dublat si in limba engleza pentru publicul de peste ocean. Actorii care si-au imprumutat vocea pentru acest minunat proiect sunt nimeni altii decat Channing Tatum si Joseph Gordon. Intalnirea dintre cei 4 pe covorul rosu in momentul lansarii a fost una extrem de emotionanta pentru Piersic Jr si Ulici. Intregul efort depus de acesti doi oameni in realizarea unei productii extraordinare a fost pe deplin apreciata de catre crtici.

Actorii americani s-au declarat mai mult decat incantati de rezultatul final al intregului proiect. Ei au avut doar cuvinte de lauda la adresa actorilor romani care au reusit sa faca o treaba extraordinara si sa dea nastere unor personaje memorabile, personaje care surprind farmecul perioadei comuniste.

Cele 6 episoade au o durata de 30 de minute si reusesc sa capteze atentia celor care le urmaresc. Ipostazele inedite in care personajele sunt puse, dar mai ales rasturnarile de situatii, transforma serialul intr-o productie reusita care s-a bucurat de mare succes in tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau Australia, acolo unde a fost promovat anul trecut. Odata cu intrarea platformei Amazon Prime si in Romania, publicul de aici se poate bucura sa ii revada pe cei doi actori in niste roluri cu adevarat magistrale. Adrian Paduraru este un alt nume important care a luat parte la filmari si care a reusit sa dea nastere unui personaj caracteristic „epocii de aur” a Romaniei.

Filmarile au avut loc doar in Romania – in studiourile din Izvorani, dar si in diverse locatii din Bucuresti. Intregul serial a fost filmat in perioada noiembrie – decembrie 2016, iar distributia este formata in intregime din actori romani.

Cei care isi doresc sa urmareasca serialul „Comrade Detective” isi pot face abonamente pe Amazon Prime Romania. Contra unei sume modice, vor avea acces la o biblioteca online cu filme movies123go online subtitrate care sa le transforma serile in momente placute. La doar un singur click distanta, cele mai noi si interesante seriale online sunt acum disponibile si in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *