Hot trend – cum se poartă rochia cu flori iarna?

Florile nu mai sunt de foarte multă vreme rezervate doar anotimpului frumos. Ba din contra. Sunt cele care lipsesc pentru a obține cele mai vesele și cele mai colorate ținute pentru a înfrunta așa cum trebuie frigul de afară.

Dar cum se poartă stilul Flower Power iarna? Trebuie să mizezi pe o rochie scurtă sau pe una lungă? Pe una mai lejeră, mai suplă sau mai structurată? Peste o pereche de colanți, ciorapi sau blugi? Cu bascheți sau cu toc? Află răspunsul la aceste întrebări citind acest articol.

O rochie cu flori purtată peste blugi. Iată cea mai bună modalitate și cea mai cool de a purta florile chiar și iarna. O rochie vaporoasă în nuanțe de roșu se poartă alături de perechea ta preferată de blugi și de bascheți pentru cel mai urban și mai feminin look. Completează ținuta cu o geacă bomber sau cu un sacou dacă vrei un look mai elegant.

O rochie cu volănașe. Volănașele sunt în 2017 peste tot. O rochie cu flori, în nuanțe de roz și cu volănașe la nivelul decolteului va îmbina de minune tendințele iernii. Se poate purta cu o geacă de blugi și cu cizme pentru un minunat look vintage.

O rochie cu flori și cu umerii goi. Umerii dezveliți, mâneci lungi, volănașe, guler în V, flori roșii pe un fundal negru…iată cea mai bună idee pentru această iarnă. și dacă vrei să obții cel mai însorit look street o poți purta la bascheți și la o haină de blană.

O rochie cu flori și cu gulerul înalt. O rochie în genul acesta arată minunat la o pereche de cizme cu șireturi și la mocasini sau derby lăcuiți. Dar și de geaca de blugi pentru un look vintage sau de cea de piele pentru un look mai rock.

Dacă vrei să obții o ținută mai sportswear poartă o rochie cu detalii transparente și cu motive la un pulover tip sweat, la o pereche de colanți și la sneakerși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *