Huawei Mate 30 (Pro) ar putea să se concentreze pe video

Huawei a depus doua nume noi ale marcii lasand fanii sa isi imagineze ameliorari nete in ceea ce priveste partea de video. Timingul pare perfect pentru o integrare in noua gama, Huawei Mate 30 si 30 Pro.

Huawei pare decis sa vina cu o serie de ameliorari pentru toate telefoanele pe care le lanseaza pe piata, in special pe partea de foto si de video. Odata cu P20 Pro standardele au fost deja ridicate. Acest smartphone a ramas multa vreme in varful clasamentului DxOMark si i-a determinat pe ceilalti constructori de pe piata sa vina si ei cu imbunatatiri in ceea ce priveste acest aspect. Anul acesta, s-ar putea ca Huawei sa continue aceasta lansare si sa incerce sa ridice competitia la nivelul capturii video.

Let’s Go Digital a descoperit ca grupul a depus doua noi marci la EUIPO (European Union Intellectual Property Office). Cele doua marci sunt Cine Lens si Camera Matrix descrise cam asa – fotografie cinema ; obiective pentru inregistrare, reproducere si tratamentul sunetului, al imaginilor si/sau al datelor, smartphone-uri, camescoape ; aparate foto pentru primul si obiective ; aparate foto ; smartphone-uri pentru al doilea.

Un obiectiv dedicat?
Pentru moment, nu putem face decat supozitii insa aceste marci tind sa ne faca sa ne gandim ca Huawei se intereseaza de aproape de captura « cinema » in ceea ce priveste smartphone-urile sale. Ne-am putea imagina ca aceste marci au fost propuse pentru a obtine un nume cu privire la noile proprietati optice pentru smartphone-uri. Una din ipotezele pe care le are Huawei in vedere se refera la adaugarea unei lentile anamorfice pentru a crea un efect cinemascop pentru inregistrarile video. In momentul depunerii acestei marci nu ne putem decat presupune ca este vorba despre modele precum Huawei Mate 30 sau Huawei Mate 30 Pro, asteptate in cursul lunii octombrie.

In ceea ce priveste memoria, precedentele zvonuri indicau faptul ca Huawei Mate 30 ar trebui sa fie echipat cu un Kirin 985 si ca acesta va avea un ecran curbat. Pe langa aceste doua marci care au fost deja depuse, nu putem decat sa facem pentru moment presupuneri in ceea ce priveste celelalte caracteristici si sa asteptam lansarea acestei noi game in lunile urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *