Huawei P40 și P40 Pro – descoperă-le designul extrem de apropiat de Galaxy S11

Designul viitoarelor P40 si P40 Pro a fost dezvaluit pe Internet. Si constatarea etse imediata: seamana ambele izbitor cu Galaxy S11 cu modulul sau dreptunghiular pozitionat intr-un colt. P40 Pro este si mai aproape de modelul de la Samsung cu ecranul sau curbat pe cele patru laturi.

Steve Hemmmerstoffer a reusit sa impresioneze inca o data. Leakerul francez cunoscut sub numele de OnLeaks a reusit inca o data sa puna mana pe schemele tehnice ale unor telefoane care urmeaza sa fie lansate intr-un viitor apropiat. Si, de aceasta data, este vorba despre viitoarele telefoane Huawei, P40 si P40 Pro, care urmeaza sa fie oficializate la Paris in luna martie anul viitor. Din pozele aparute online se poate observa ca cele doua telefoane seamana izbitor cu Samsung Galaxy S11.

Ecranul lui P40 Pro este curbat pe toate cele patru laturi. P40 si P40 Pro pastreaza unele diferente fata de predecesorii lor, P30 si P30 Pro. Ecranul lui P40 urmeaza sa fie mai plat in timp ce ecranul lui P40 Pro va fi mai curbat cu o diferenta destul de mare fata de P30 Pro. P40 Pro va avea un ecran curbat pe cele patru laturi. O caracteristica ergonomica in egala masura constata si in imaginile 3D aparute online.

Ecranele celor doua smartphone-uri sunt mari, chiar mai mari decat cele ale predecesorilor lor. Ecranul lui P40 va masura aproximativ 6,1-6,2 inchi. Cel al lui P40 Pro va avea aproximativ 6,5-6,7 inchi. Pozitia webcam-ului nu a fost dezvaluita in aceste poze produse de catre leaker. Insa ne dam seama ca cele doua telefoane nu vor avea un breton. Daca Huawei a optat pentru doua sau trei perforatii pentru a gazdui una dau doua webcam-uri, acestea ar putea fi plasate in mai multe locuri.

Partea dorsala este din sticla si va fi curbata la fel ca in cazul celor doua telefoane P30. Se poate observa din poze ca P40 adopta un bloc dreptunghiular similar cu cel prevazut pentru Galaxy S11. Numarul de obiective foto nu a fost inca specificat. Zvonurile vorbesc despre 5 senzori foto pentru P40. Conturul celor doua telefoane va fi imbracat in metal. Regasim un port USB-C, un difuzor, un loc pentru cartelele SIM, butoane materiale pentru pornire si pentru volum.

Inca nu se stie o data oficiala pentru lansarea celor doua telefoane Huawei, cert este ca vor fi prezentate oficial la Paris in luna martie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *