Mai există și telefoane ieftine și bune

Ce părere aveți de telefoanele low end? Dacă ați fi nevoiți să lăsați pentru o perioadă telefonul actual, pentru unul mai puțin performant, încet, ați face-o sau ați cumpăra altul? I se poate întâmpla oricui.

În general atunci când ni se defectează telefonul și-l ducem la garanție primim unul mai simplu, deobicei. Asta dacă aveți norocul să primiți unul. Sunt vechi, folosite și eu le consider de-asemenea și nesigure. Dar se poate vorbi la ele.

Am avut nevoie pentru părinți de două telefoane, bune, dar ieftine. Am căutat câteva zile și am ajuns la concluzia că acestea există. Am prins o reducere, la 200 de lei bucata, am cumpărat două telefoane cu un gb ram, ecran de patru inci și bateria ține mai mult de o zi. Touchscreen-ul e chiar mai bun decât mă așteptam. Este precis și culorile sunt plăcute.

Nu mă așteptam la așa ceva. Din specificații și comentarii nu am prea putut să îmi dau seama decât pe larg despre ce e vorba. Probleme nu am avut cu ele încă, le am de peste șase luni. A fost o investiție bună, iar pentru ei este perfect.

Camera este ceva mai slăbuță, dar la un asemenea preț, era chiar culmea să fie și asta excelentă. Pozele ies bine, la lumină bună, nu se compară cu ce aveau ei înainte, telefoane cu taste, de câțiva ani buni.

În concluzie pot să vă spun că prețul nu este întotdeauna corect. Sunt modele slabe, cu probleme, care pot costa și dublu față de unul care doar pare mai slab, dar se descurcă mai bine. Am avut și eu unul o săptămână, doar al meu și pot spune că internetul avea o viteză super. Singura mea problema a fost cartela sim, care avea nevoie de un adaptor, telefonul meu având un sim nano, iar acestea au sloturi pentru sim normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.