Marele 123Movies se va închide în două zile!

Dacă sunteți amatori de filme și seriale, și le vizionați pe site-urile externe, această veste va fi probabil una puțin tristă. Cel mai mare și mai popular site de filme online se va închide în mai puțin de două zile!

watch free movies on 123movies

Cu siguranță este o veste mare în rândul devoratorilor de filme și seriale, ba chiar este știrea momentului pe blogurile despre subiecte derivate din industria cinematografică.

Deși poate nu este o mare curiozitate a românilor, ei bine există și foarte multe persoane care preferă să vadă un film subtitrat în limba engleză, la o calitate înaltă, deoarece multe filme vechi sau de actualitate, nu se pot găsi subtitrate în limba română. O altă cauză poate fi și faptul că uneori este chiar util să ne mai exersăm engleza prin intermediul filmelor sau serialelor.

123movieshub

Revenind la 123movieshub.to, site-ul care a evoluat destul de rapid și sub diverse denumiri de-a lungul timpului… a devenit cel mai mare site de filme online cu un număr considerabil de vizitztori pe lună (aproximativ o sută de milioane de vizite).

Cu o vechime de aproximativ trei ani în care a activat în domeniul filmelor și serialelor online, cu o ascensiune rapidă, probabil prin pricina numelui destul de ușor de reținut de vizitatori dar și datorită diversității și versatilității, fiind adaptat la cererea vizitatorilor… 123Movies, își ia astfel ”la revere” de la vizitatorii fideli din motive necunoscute.

123movies se inchide

Site-ul și-a anunțat vizitatorii despre închiderea opreațiunilor, printr-un simplu mesaj de mulțumire adresat fanilor, continuat de încurajarea de a plăti pentru filmele și serialele vizionate.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care site-ul se închide, și nici nu putem să preconizăm adevăratul motiv care se află în spatele acestei vești, însă fanii nu vor rămâne pe dinafară căci putem regăsi aproximativ tot conținutul pe un alt site, mie-mi place the123movies.com și probabil aparținând aceleași echipe din spatele popularului site 123movies original.

Deși vestea închiderii unuia dintre cele mai mari site-uri de filme online a apărut ca un fulger și fără vreo explicație logică din partea echipei de administrare, nimic nu este de neînlocuit în domeniul online-ului, deci:

don’t worry, the old 123movieshub.to is now the123movies.com

Discussion

  1. Silviu

Leave a Reply