Sezonul 4 al serialului Veronica Mars disponibil înainte cu o săptămână

Serial cult al anilor 2000, Veronica Mars se reintoarce. Actrita principala a serialului, Kristen Bell, a confirmat faptul ca anchetatoarea in devenire urmeaza sa isi scoata de la naftalina aparatul foto. Si un nou trailer tocmai a fost dezvaluit.

Anii trec, zvonurile apar dupa care dispar la fel de repede. Iata ca dupa 11 ani de la sfarsitul lui Veronica Mars, proiectul de reintoarcere al serialului se concretizeaza in sfarsit. Inca o veste buna, platforma Hulu a decis sa lanseze integralitatea episoadelor sezonului 4…cu o saptamana inainte.

Veronica Mars: synopsis-ul sezonului 4
Dupa trei sezoane intre anii 2004-2006, dupa care un film in 2014, Veronica Mars se va reintoarce pentru 8 episoade, difuzate incepand cu data de 26 iulie de catre platforma Hulu. Sezonul 4 al serialului Veronica Mars se va derula tot in oraselul Neptune. Universul va fi putin mai intunecat decat in celelalte sezoane deoarece Neptune este obeictul unor amenintari cu bomba in primavara, vizand in special studentii care au raspuns prezent pentru Spring Break.

Castingul sezonului 4 din Veronica Mars
Pentru placerea fanilor, se pare ca Jason Dohring se afla in castingul sezonului 4 al serialului Veronica Mars in care va relua rolul lui Logan. O mare parte a castingului original se reintoarce, in special Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Percy Daggs III, Francis Capra, David Starzyk, Max Greenfield si Adam Rose.

Kristen Bell isi dorea reintoarcerea serialului Veronica Mars
In timpul unui interviu pentru Indiewire, in urma cu cateva luni, Kristen Bell a explicat ca Veronica Mars urmeaza sa se reintoarca in forta. In timpul unui interviu video realizat pe Facebook live, aceasta a fost interogata cu umor de catre Ryan Hansen care il interpreteaza pe Nick Casablancas in serial. Comediana in varsta de 37 de ani a explicat faptul ca dorinta de a juca rolul detectivei din Neptune a fost mereu prezenta dupa incheierea sezonului cu numarul 3. A precizat faptul ca proiectul este deja un lucru concret si ca va fi vorba probabil de un mini serial.

Veronica Mars pe Hulu
Filmul Veronica Mars a fost realizat in 2014 datorita numeroaselor donatii oferite de catre fanii serialului. De aceasta data fanii nu vor plati, comediana a afirmat acest lucru. Creatorul serialului Rob Thomas a confirmat acest potential come back in urma cu ceva vreme. Hulu este platforma care a preluat acest proiect. Prevazut oficial pentru data de 26 iulie, asteptarea a fost de scurta durata pentru fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *