Smoching – 4 idei de ținute

Asociat foarte mul timp cu vestiarul masculin, smochingul este în zilele noastre un clasic pe care orice fashionistă trebuie sa îl dețină în dressing. Latura sa androgină foarte apreciată de toată lumea, vine cu o doză de eleganță pentru toate ținutele. Dacă nu știi însă cum se poartă, iată câteva idei de ținute pentru a fi cea mai fashion și cea mai stilată.

Smochingul în versiune sportswear. Dacă ai impresia că smochingul este foarte strict, să știi că te înșeli. În 2017 smochingul arată cel mai bine alături de piesele vestimentare mai sporty și mai casual. Îl poți purta cu un pulover mai oversize, cu bascheți albi fini pentru a obține cea mai cool ținută pe care o vei adora cu siguranță.

Smochingul în versiune rock. Dacă iubești siluetele mai sobre și mai șic, trebuie să știi că smochingul în versiune mai rock te va seduce cu siguranță. Poți miza pe o cămașă cu un model slim fit albă, de purtat pe sub un sacou mulat și el și pe o pereche de low boots din piele, cu ținte. Vor merge de minune cu pantalonii cu o lungime 7/8.

Smochingul în versiune de working girl. Da, smochingul nu are cum să nu facă parte din garderoba unei fashioniste dependente de muncă. și pentru a pune cel mai bine în valoare formele, trebuie ales un model destul de mulat care să nu taseze în vreun fel silueta. O cămașă ușor decoltată și o pereche de pantofi eleganți pot completa de minune ținuta.

Smochingul în versiune boyish. Poartă smochingul clasic în nuanțe de negru la o cămașă de blugi clasică, la o pălărie vintage și la pantofi tip derby.

Iar seara, costumul de smoching este cea mai bună alternativă la clasica rochiță neagră. Este confortabil, plin de clasă, cel care va face din tine regina serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *