Știi de ce ar trebui să congelezi ierburile proaspete cu ulei de măsline?

Ierburile aromatice proaspete sunt ingrediente excelente atunci când vine vorba despre prepararea celor mai savuroase feluri de mâncare.

Ierburile aromatice sunt cele care vin cu minunatele lor proprietăți medicinale dar și cu plus de savoare pentru toate preparatele. Principalul lor defect- sunt destul de greu de conservat.

Iar dacă nu cultivi la tine acasă cimbru, rozmarin, busuioc sau mentă, trebuie să le cumperi de la piață sau din supermarket. Dar acestea își pot pierde destul de repede aroma și prospețimea.

Dacă vei alege să congelezi ierburile proaspete cu ulei de măsline vei reuși să le păstrezi pentru mai mult timp și să le prepari mai ușor în același timp.

Ierburile aromatice își pierd din calități atunci când sunt congelate? Nu, procesul de congelare nu va distruge în niciun fel propriețățile lor.

Dar uleiul de măsline poate să fie congelat? Da, uleiul de măsline suportă destul de ușor procesul de congelare.

Care sunt beneficiile ierburilor proaspete atunci când sunt congelate cu ulei de măsline?

Este cel mai bun remediu natural pentru a slăbi. Grăsimile sănătoase și uleiurile esențiale din acestea vin cu o senzație de sațietate eficientă și durabilă și au grijă de digestie în același timp.

Dacă vei alege să asociezi uleiul de măsline cu rozmarinul vei obține un puternic anti-inflamatoriu, ideal pentru a trata durerile articulare în special.

Asocierea de ulei de măsline și de rozmarin, de busuioc sau de cimbru va da naștere unui preparat ideal pentru sistemul imunitar.

Dacă suferi din cauza flatulențelor, a indigestiilor sau a acidității stomacale, trebuie să consumi ulei de măsline cu mentă. Rezultatul este pur și simplu incredibl și lasă un gust foarte plăcut în gură.

Beneficii pentru sănătate, preparate cu un gust desăvârșit, cea mai bună modalitate de a păstra de minune aromele preferate… iată de ce ar trebui să congelezi ierburile aromatice proaspete cu ulei de măsline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *