Top cele mai celebre parfumuri

Accesoriile fac parte din viata noastra de zi cu zi, acestea fiind lucrurile de care avem nevoie pentru a ne simti mult mai comozi si uneori mai fericiti. In functie de ceea ce ne dorim, accesoriile pot fi foarte diferite, in functie strict de ceea ce ne dorim si de aceea incearca sa le alegi strict pe baza importanta lor, deoarece doar asa satisfactia ta va fii cat se poate de mare.

Iar astazi, vom discuta de cele mai celebre parfumuri care sunt pe piata si care pot fi achizitionate fara o prea mare bataie de cap, deoarece atata timp cat dispui de bani, lucrurile materiale nu sunt o problema. De aceea, fii foarte atenta la ceea ce iti voi prezenta in acest articol si daca crezi ca unul dintre produsele prezentate te intereseaza, iti recomand sa nu mai stai pe ganduri, aceasta fiind perioada cu cele mai mici preturi.

Top parfumuri celebre

Unul dintre cele mai longevive parfumuri pentru o femeie este tocmai Chanel no. 5, reprezentand o adevarata emblema a feminitatii. Inca din anul 1921 de cand acesta a fost oferit pietei, mirosul sau misterios si provocator a fost unul din avantajele sale, si care la aproape 100 de ani distanta inca isi pastreaza calitatea. Acest lucru, ar trebui sa reprezinta o dovada a tot ceea ce reprezinta un parfum de calitate, lucru care a fost admis si de cei mai mari experti din domeniu.

Chanel Coco Mademoiselle, este un alt parfum care vine intr-o sticluta cu o tenta de roz, si care este foarte placuta la atingere, sticla fiind special aleasa. Comparativ cu primul prezentat, acestui parfum i-a luat mult timp pentru a ajunge in top si uite dupa multi ani de munca prin promovarea mirosului sau irezistibil, se afla in topul celor mai cautate si celebre parfumuri din toate tipurile. Deoarece este unul dintre parfumurile pe care brandul Chanel a pus un accent mai mare, poti sta linistita stiind ca este de calitate superioara asta daca te gandesti sa il achizitionezi.

Thierry Mugler Angel, se afla si el in aceasta lista de recomandari. Lansat pe piata acum 25 de ani, si acesta se afla in topul preferintelor pentru femei, insa in ultimii ani, s-a observat o crestere mare a sa in ceea ce consta achizitia lui, in special de barbati. Acest lucru nu inseamna altceva decat faptul ca pentru un cadou pentru prietena sau iubita ta, este mai mult decat perfect.

Iar ca si o ultima pozitie, aceasta ii revine tocmai celebrului parfum Giorgio Armani Si. Foarte multe recomandari au facut referire si la partea sticlutei sale de design, aceasta intrecand cele mai vechi si notorii parfumuri, stilul sau floral fiind ceea ce femeile isi doresc. Din acest motiv si alaturi de calitatea mirosului sau, care nu se poate compara cu nici un alt parfum, este cu siguranta un avantaj pe care acesta il are de partea sa, lucru care se poate observa cu usurinta dupa ce l-ai folosit de doar cateva ori.

Leave a Reply