Un top al smartphone-urilor cu cea mai bună autonomie

Procesoare, ecrane, aparate foto, senzori de tot felul…puterea dezvoltata de smartphone-uri este mare. Cum am putea concilia toate aceste dotari si performante cu o autonomie convenabila?

Care sunt cele mai rezistente smartphone-uri de pe piata? Iata o lista.

Xiaomi Mi 9T Pro. Xiaomi Mi 9T Pro este ceea ce am putea numi un flagship killer, in ciuda pretului sau relativ accesibil (sub 400 de euro), acest smartphone este dotat cu un ecran OLED, un procesor din gama premium si un aparat foto triplu. Datorita bateriei sale de 4000 mAh, face parte din cele mai rezistente telefoane de pe piata, cu o autonomie de aproximativ 16 ore.

Huawei P30. Cu ecranul sau OLED de doar 6,1 inchi, Huawei P30 face parte din rarele smartphone-uri compacte din acest top. Acest smartphone din gama premium are drept principal avantaj faptul de a fi usor de folosit si de a propune o excelenta calitate fotografica. Se poate mandri cu o autonomie de 16 ore.

Samsung Galaxy A70. Un smartphone urias, cu un ecran OLED de 6,7 inchi, Samsung Galaxy A70 este un telefon din gama mid range extrem de complet. Datorita unei autonomii excelente, este ideal pentru orice persoana care petrece mult timp pe un smartphone. Singurul sau defect este oferit de calitatea foto mai degraba dezamagitoare. Autonomia sa este de aproximativ 16 ore si 29 de minute.

Asus Zenfone 6. Una din cele mai frumoase surprize ale anului 2019, Asus Zenfone 6 inoveaza gratie unui modul de camera dublu rotativ. Datorita acestui mecanism ingenios, acesta ofera selfie-uri de o calitate excelenta si afiseaza un ecran fara breton, fara perforatie. Telefonul se poate mandri cu o autonomie de 16 ore si 59 de minute.

Huawei Pro Pro. Huawei Pro Pro este primul smartphone echipat cu un zoom periscopic. Gratiei acestei tehnologii inovatoare, este capabil sa faca poze cu un zoom optic x5 sau zoom hybrid x10 fara sa faca compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Acest smartphone din gama premium dotat cu echipament complet este, printre altele, dotat cu un ecran OLED curbat, cu un procesor Kirin 980 si cu o baterie puternica. Autonomia cu care se lauda este de 17 ore si 26 de minute.

iPhone 11 Pro. Cu un ecran OLED de 5,8 inchi, iPhone 11 Pro este cel mai compact smarthone din acest top. Functionand cu iOS 13, acest smartphone dispune de o autonomie exceptionala precum si de cele mai calitative poze de pe piata. Se poate mandri cu o autonomie de 18 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.