Vacanță – 5 idei pentru această vară

Daca ti se pare dificil sa alegi destinatia ta pentru aceasta vacanta, iata cateva idei de destinatii europene de (re) descoperit in aceasta vara.

Malta, o vacanta pe insula. Fermecator, dar si salbatic in acelasi timp, arhipelagul Maltei are o multime de peisaje variate intre orase si satucuri. Citadelele, falezele, plajele si apele transparente fac din aceasta insula o destinatie paradisiaca. Este deci locul ideal unde te poti plimba si relaxa.

Poti incepe cu La Valette, capitala, inainte de a descoperi alte orase precum Sliema, Saint Julian si Mdina.
Albania, unde natura este regina. O destinatie in tendinte, destul de abordabila si originala, Albania seduce din ce in ce mai multa lume.

Tara vulturilor propune un cadru salbatic si natural dificil de gasit altundeva in Europa.
Trebuie sa descoperi cel mai dinamic oras de aici, Tirana, cu un centru foarte animat si colorat. Aceasta tara te va seduce cu siguranta si cu Riviera sa unde sunt numeroase plaje si statiuni balneare.

Grecia, o destinatie “must -see”. Atena este cel mai popular de aici. Trebuie sa descoperi muzeele sale, monumentele, cartierele si restaurantele sale tipice. Dar daca vrei mai multe peisaje paradisiace, va trebui sa ajungi si pe la Corfu, Rhodos sau Creta cu cele mai frumoase peisaje.

Norvegia cu frumusetea sa naturala. Aici te poti bucura de o vacanta estivala splendida. Trebuie sa descoperi si fiordurile, vaile mari cu munti si cascade maiestuoase. Dar Norvegia este si un paradis al celor care adora drumetiile.

Croatia, o tara cu multiple atractii. Split, Sibenik, Duborovnik, Zadar, sunt o multime de orase de la malul marii de descoperit. Cadrul este magnific, cu o modernitate care se imbina de minune cu arhitectura traditionala croata. Dar aici mai gasesti si insule unde poti ajunge. Brac, Hvar sau Mljet sunt colturi de paradis cu golfuri, plaje si zone naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *